Monday, April 28, 2008

Minu lemmik näitleja

Minu lemmiknäitlejad

Bruce Willis

Naise mäng muutub aga peagi eluohtlikuks, sest ta pole ainus, kes oma identiteediga paindlikult ringi käib, kirjutab Nädal.

«Teatud piirini elame kõik topeltelu. Käitume vastavalt sellele, kas oleme kodus nelja seina vahel või avalikkuse ees teiste pilkude all. Varjame kõik midagi ja seda isegi oma parimate sõprade eest,» sõnas Berry.

Berry jätkas, et film näitabki seda inimomadust, mis viib salatsemise järgmise astmeni, näidates, milleks oleme oma privaatsust kaitstes võimelised.

«Igaüks valetab, vahe on vaid selles, kui palju ja mis on selle tagajärjed. Mind paelub inimeste võime aeg-ajalt käituda nii, nagu nad ise ei saaks aru, mida nad teevad,» lisas filmi lavastaja James Foley.

Brad Pitt


USA seltskonnaajakirja Star andmetel toimus tagasihoidlik tseremoonia läinud laupäeval New Orleansis.

Ajakirja andmetel oleks Angelina eelistanud tseremooniat Prantsusmaal, kuid Bradi soovil toimus see orkaan Katrinast laastatud linnas.

Perekond suundub koos nelja lapsega Texasesse, kus käivad Pitti filmi "Tree of Lif" võtted.

Georg Clooney


Hollywoodi südametemurdja George Clooney lükkas ümber kuuldused, justkui plaaniks ta naasta tele-eetrisse USA draamasarja «Kiirabihaigla» («E.R.») tegelasena, kinnitades, et selliste spekulatsioonide puhul on tegu pelgalt müüdiga.

Clooney sai kuulaks Dr. Doug Rossi rolliga USA telekanali NBC sarjas, olles ekraanil viie aasta jooksul 1994. aastast alates ning vahetas seejärel telekarjääri filminäitleja oma vastu, teatab WENN.

Kuid hoolimata telesarja jätkuvast edust eitab auhindadega pärjatud näitleja, et tal on tulevikus plaani oma kunagist rolli korrata.

No comments: